Atlet Balap Sapedah jeung Renang Jawa Barat Mupul Medali


Dina tatandang balap sapedah jeung Renang dina ping 10 September poe kamari, kontingen Jawa Barat lumayan bisa beubeunangan sababaraha siki medali. Tina dua nomer anu ditandingkeun di cabang olahraga Balap Sapedah, medali emasna bisa dimeunangkeun ku atlet ti Jawa Barat. Atlet Jawa Barat anu bisa meunangkeun medali emas teh nyaeta Kusumawati Yazid dina nomer MTB Cross Country Putri jeung Bandi Sugito dina nomer MTB Cross Country Putra. Sedengkeun atlet Nunung Sekarningsih meunangkeun medali perunggu (MTB Cross Country Putri), Chandra Rafsanjani meunangkeun medali perak (MTB Cross Country Putra).

Ari tina cabang olahraga renang, nomer-nomer anu bisa dimeunangkeun medalina nyaeta 100 M Gaya Bebas Putra ngaliwatan atlet Triadi Fauzi S, 400 M Gaya Bebas Putri (Raina Saumi G meunangkeun emas, Ressa Kania Dewi medali Perunggu), 200 M Gaya Ganti Perorangan Putra (Glenn Victor, medali emas), 4×100 M Gaya Bebas Estafet Putri (medali emas).

 

Sedengkeun cabang olahraga sejenna anu beubeunang medali teh nyaeta Atletik: 1 emas, 1 perak; Karate 1 emas, 1 perak; Loncat Indah 1 perunggu.

Daptar Nomer Cabang Olahraga anu dibeunangkeun medalina, ping 10 September
No Nomer Cabor Emas Perak Perunggu
1 Cross Country Putra – Balap Sapeda 1 1
2 Cross Country Putri – Balap Sapedah 1 1
3 Loncat Tinggi – Atletik 1
4 100 M Gaya Bebas Putra – Renang 1
5 400 M Gaya Bebas Putri – Renang 1 1
6 200 M Gaya Ganti Perorangan Putra – Renang 1
7 4×100 M Gaya Bebas Estafet Putri – Renang 1
8 Kata Perorangan Putri – Karate 1
9 10000 M Jalan Cepat Putra 1
10 Synchro Papan 3 M Putra 1

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s