Dayung Jawa Barat Nambahan deui Beubeunangan Medalina


Dina poéan mimiti dilaksanakeunana PON Riau XVIII 2012, ping 9 Séptémbér 2012, atlét Jawa Barat di cabang olahraga Dayung ngahasilkeun deui medali. Sanggeus meunangkeun medali dina poé kamarina, poé ayeunaa atlét-atlét Jawa Barat beubeunangan deui medali anu jinisna medali Emas sasiki, Perak ogé sasiki ditambah ku Perunggu anu sasiki ogé.

Medali ti cabang olahraga Dayung dibeunangkeun ku Masrifah anu ngiluan tatandang dina nomer WK-1 500 M. Sanggeus ngéléhkeun atlét-atlét ti kontingén Banten, Jambi, DKI, Papua Barat jeung Sulawesi Selatan, ahirna meunangkeun medali emas. Sedengkeun ari medali pérak dibeunangkeun ngaliwatan nomer WK-2 500 M kalawan atlétna Kanti Santyawati/Siti Mariam. Anu panungtungan dina poé ieu dina cabang olahraga dayung, medali perunggu dibeunangkeun ku Nurhalimah/Nur Meni/Riana Yulistriana/Ririn Nur Farida anu tatandang dina nomer WK-4 500 M.

Dayung

Hasil tatandang babak final cabang olahraga dayung poéan kahiji dilaksanakeun PON Riau XVIII 2012 nyaéta:

Jalur Kontingen Atlet Waktu Rengking
Canoeing WK-1 500 M
1 Banten 1 Sinche Lithasova Yom 2,09,954 2
2 Sulawesi Selatan 1 Rismawati 2,28,709 6
3 Jawa Barat 1 Masrifah 2,09,954 1
4 DKI Jakarta 1 Hasnah 2,12,419 4
5 Jambi 1 Rasima 2,10,759 3
6 Papua Barat 1 Yunita Kadop 2,17,009 5
Canoeing WK-2 500 M
1 Riau 1 Fitra Hayati 2,08,383 4
2  Atik Paramita
2 DKI Jakarta 1 Suci Rahmayanti 2,10,758 6
2 Christina Kafolakari
3 Papua 1 Emelia Deau 1,54,593 1
2 Erni Sokoy
4 Jawa Tengah 1 Ririn Fuji Astuti 2,02,353 3
2 Aidah
5 Jawa Barat 1 Kanti Santyawati 2,00,443 2
2 Siti Mariam
6 Jambi 1 Tika Andriyani 2,10,533 5
2 Novitasari
Canoeing WK-4 500 M
1  DKI Jakarta 1 Itsianah Tsaniah  1,57,543 5
2 Suci Rahmayanti
3 Amelia Nur Cahaya
4 Christina Kafolakari
2  Jawa Tengah 1 Wahyuni  1,53,308 4
2 Nikmah Diana
3 Ririn Fuji Astuti
4 Aidah
3  Riau 1 Melki Sari 1,51,283 2
2 Wina Apriani
3 Raudani Fitra
4 Riska Elpia Ramadani
4  Papua 1 Loisa Enok  1,50,118  1
2 Viodita Sokoy
3 Yoke Entong
4 Yolanda Entong
5  Jawa Barat 1 Nurhalimah  1,51,393 3
2 Nur Meni
3 Riana Yulistriana
4 Ririn Nur Farida
6  Sulawesi Tenggara 1 Dayumin  1,59,213 6
2 Sapriani
3 Multi
4 Marnia

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s