Jadwal Futsal PON Riau XVIII 2012


Ieu mah ngeunaan jadwal tatandang cabang olahraga futsal. Cabang olahraga futsal diiluan ku dua welas rombongan propinsi. Kaduawelas propinsi ieu teh nyaeta Riau, Papua, Jawa Tengah,  Nusa Tenggara Timur, DKI Jakarta, Sumatera Utara, Gorontalo, Sumatera Selatan, Kalimantan Selatan, Jawa Barat, Sulawesi Selatan, jeung Sumatera Barat. Kebahanana dibagi kana tilu grup, Grup A, Grup B jeung Grup C. Eta pikeun dina Babak Kahiji. Ari Babak Kaduana mah bakal dibagi dua grup, Grup D jeung Grup E.

Dina Babak Kahiji, anu asup kana Grup A rombongan propinsi Papua, Jawa Tengah, Gorontalo katut Sumatera Selatan. Sedengkeun anu asup ka Grup B: Riau, Sumatera Utara, Kalimantan Selatan jeung Jawa Barat; Grup C diiluan ku Nusa Tenggara Timur, DKI Jakarta, Sulawesi Selatan katut Sumatera Barat.

Cabang Olahraga Futsal

Jadwal tatandang futsal salengkepna:

Babak I

No Tanggal Waktu Tempat Tatandang
Grup A
1 6 September 09.00 Tembilahan Papua – Jawa Tengah
2 6 September 14.00 Tembilahan Gorontalo – Sumatera Selatan
3 7 September 09.00 Tembilahan Sumatera Selatan – Papua
4 7 September 14.00 Tembilahan Jawa Tengah – Gorontalo
5 8 September 09.00 Tembilahan Jawa Tengah – Sumatera Selatan
6 8 September 14.00 Tembilahan Gorontalo – Papua
Grup B
1 6 September 10.30 Tembilahan Riau – Sumatera Utara
2 6 September 15.30 Tembilahan Kalimantan Selatan – Jawa Barat
3 7 September 10.30 Tembilahan Jawa Barat – Riau
4 7 September 15.30 Tembilahan Sumatera Utara – Kalimantan Selatan
5 8 September 10.30 Tembilahan Sumatera Utara – Jawa Barat
6 8 September 15.30 Tembilahan Kalimantan Selatan – Riau
Grup C
1 6 September 12.00 Tembilahan Nusa Tenggara Timur – DKI Jakarta
2 6 September 16.00 Tembilahan Sulawesi Selatan – Sumatera Barat
3 7 September 12.00 Tembilahan Sumatera Barat – Nusa Tenggara Timur
4 7 September 16.00 Tembilahan DKI Jakarta – Sulawesi Selatan
5 8 September 12.00 Tembilahan DKI Jakarta – Sumatera Barat
6 8 September 16.00 Tembilahan Sulawesi Selatan – Nusa Tenggara Timur

Babak II

No Tanggal Waktu Tempat Tatandang
Grup D
1 10 September 14.00 Tembilahan D1 – D2
2 11 September 14.00 Tembilahan D2 – D3
3 12 September 14.00 Tembilahan D3 – D1
Grup E
1 10 September 15.30 Tembilahan E1 – E2
2 11 September 15.30 Tembilahan E2 – E3
3 12 September 15.30 Tembilahan E3 – E1

Semifinal

No Tanggal Waktu Tempat Tatandang
1 14 September 14.00 Tembilahan Juara Kahiji Grup D – Juara Kadua Grup E
2 14 September 15.30 Tembilahan Juara Kahiji Grup E – Juara Kadua Grup D

Final

No Tanggal Waktu Tempat Tatandang
1 15 September 14.00 Tembilahan Eleh Semifinal 1 – Eleh Semifinal 2
2 15 September 15.30 Tembilahan Meunang Semifinal 1 – Meunang Semifinal 2

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s