Jadwal Maenbal PON Riau XVIII 2012


Cabang Olahraga maenbal PON Riau XVIII 2012 diiluan ku 12 propinsi. 12 propinsi anu ngiluan cabang olahraga maenbal teh nyaeta: Sumatera Utara, Sumatera Barat, Riau, Jambi, Jawa Barat, Jawa Tengah, Jawa Timur, Kalimantan Selatan, Gorontalo, Sulawesi Tenggara, Nusa Tenggara Barat, jeung Papua.

Dina prak-prakan, duawelas rombongan maenbal ieu dibagi kana tilu grup nyaeta Grup A, Grup B jeung Grup C. Unggal grup dieusi ku opat rombongan. Hasil tina undian anu dilakukeun ku panitia, Grup A dieusi ku propinsi Papua, Nusa Tenggara Barat, Sulawesi Tenggara jeung Jambi. Sedengkeun Grup B dieusi ku Jawa Timur, Jawa Barat, Sumatera Utara katut Gorontalo. Ari Grup C diwuwuh ku propinsi Riau, Sumatera Barat, Kalimantan Selatan jeung Jawa Tengah.

Hasil maen tina tilu grup ieu, bakal ngaluluskeun 6 propinsi kana tingkatan saterusna anu bakal dibagi kana dua grup: Grup D jeung Grup E.

Ari sistem anu dipakena nyaeta Satengah Kompetisi. Naha arek dina babak munggaran (3 grup) atawa babak kadua (2 grup). Sedengkeun sanggeus babak kadua mah makena sistem gugur. Opat propinsi tina dua grup di babak kadua bakal asup kana babak semifinal. Anu meunang di babak semifinal bakal asup ka babak final. Sedengkeun anu elehna bakal tarung marebutkeun medali perunggu.

Jadwal maenbal anu salengkepna nyaeta

Babak I

No Tanggal Waktu Tempat Tatandang
Grup A
1 6 September 16.00 Rengat Papua – Nusa Tenggara Barat
2 6 September 19.00 Rengat Sulawesi Tenggara – Jambi
3 8 September 16.00 Rengat Jambi – Papua
4 8 September 19.00 Rengat Nusa Tenggara Barat – Sulawesi Tenggara
5 10 September 16.00 Rengat Nusa Tenggara Barat – Jambi
6 10 September 19.00 Rengat Sulawesi Tenggara – Papua
Grup B
1 6 September 16.00 Taluk Jawa Timur – Jawa Barat
2 6 September 19.00 Taluk Sumatera Utara – Gorontalo
3 8 September 16.00 Taluk Gorontalo – Jawa Timur
4 8 September 19.00 Taluk Jawa Barat – Sumatera Utara
5 10 September 16.00 Taluk Jawa Barat – Gorontalo
6 10 September 19.00 Taluk Sumatera Utara – Jawa Timur
Grup C
1 6 September 16.00 Bangkinang Riau – Sumatera Barat
2 6 September 19.00 Bangkinang Kalimantan Selatan – Jawa Tengah
3 8 September 16.00 Bangkinang Jawa Tengah – Riau
4 8 September 19.00 Bangkinang Sumatera Barat – Kalimantan Selatan
5 10 September 16.00 Bangkinang Sumatera Barat – Jawa Tengah
6 10 September 19.00 Bangkinang Kalimantan Selatan – Riau

Babak II

No Tanggal Waktu Tempat Tatandang
Grup D
1 13 September 16.00 Pekanbaru D1 – D2
2 14 September 16.00 Pekanbaru D2 – D3
3 15 September 16.00 Pekanbaru D3 – D1
Grup E
1 13 September 19.00 Pekanbaru E1 – E2
2 14 September 19.00 Pekanbaru E2 – E3
3 15 September 19.00 Pekanbaru E3 – E1

Semifinal

No Tanggal Waktu Tempat Tatandang
1 17 September 16.00 Pekanbaru Juara Kahiji Grup D – Juara Kadua Grup E
2 17 September 19.00 Pekanbaru Juara Kahiji Grup E – Juara Kadua Grup D

Final

No Tanggal Waktu Tempat Tatandang
1 19 September 16.00 Pekanbaru Eleh Semifinal 1 – Eleh Semifinal 2
2 19 September 19.00 Pekanbaru Meunang Semifinal 1 – Meunang Semifinal 2

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s