Nyobaan Medalkeun Tulisan Ngawitan Ngagunakeun Android


Kabeneran meunang rejeki anu bisa dipake pikeun meuli parabot keupeul anu dideudeul ku sistem operasi Android. Kabeneran Di jerona genus di lengkepan ku aplikasi WordPress anu ngahaja di terapkeun ku anu ngajualna. Ngan entraganana anu geus lila. Teu lila dianyaran ku entragan anyar, ku jalan diapdet.
Anugeus diapdet mah pintonan WordPress-na jadi gampang pikeun nyieun tulisan. Ahirna mah Nyobian wae pikeun medalkeun tulisan anyar ngaliwatan parabot keupeul Android. Nya ieu pisan hasilna.

image

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s