Loka SIMPEL, Loka Kuring Baheula


Kalawan teu kahaja, ana goréhél téh manggihan loka simpel.150m.com. Loka anu eusina ngeunaan Komputer. Nilik kana eusina mah jeung katerangan footerna, jadi apal ogé. Ieu loka téh lamun teu salah mah hasil rarancang baheula mangsa keur sakola di paguron luhur kénéh. Heueuh, nilik kana eusina mah. Inget keur mangsa sakola téh resep kana komputer, utamana ngeunaan komponén-komponénna. Nepikeun ka hayang miboga loka anu dieusian ku tulisan-tulisan ngeunaan komputer.

Kusabab harita mah tacan atawa henteu kapikiran pikeun nuliskeunana dina wangunan blog, kapaksa ngararancang lambaran eusi lokana maké program Micosoft Frontpage. Unggal lambaran loka dieusi ku tulisan kalawan manual, henteu maké CMS. Unggal lambaran jeung mapna disusun sacara manual.

Ancoan loka SIMPEL

Ngan poho deui hasilna téh naha diteundeun di mandala maya atawa henteu. Lamun henteu kabeneran néangan tulisan ngeunaan mikroprosesor Zilog Z80 mah sigana moal waka anjog ka loka éta. Da poho deui éta tulisan atawa loka téh pernah ditaékeun ka mandala maya. Malahan ayeuna mah teu apal nyieunna di pangladén wéb mana jeung anu saha. Pikeun memener ogé sigana mah moal bisa da geus teu apal deui akun pikeun ngokolakeunana.

Tibatan susah néangan akunna anu teuing bisa dipaké kénéh atawa henteu, leuwih alus disalin waé ka ieu loka. Nya ahirna mah tulisan-tulisanana dipedalkeun deui di ieu blog.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s