Kampung Ciburuan di Tumblr


Blog Kampung Ciburuan di Tumblr? Bisa ogé. Kabeneran di pangladén blog Tumblr geus dijieun blog Kampung Ciburuan anu alamatna di http://ciburuan.tumblr.com/. Ieu blog mangrupakeun salinan tina blog Kampung Ciburuan anu diteundeun di pangladén blog wordpress. Jadi sanajan béda pangladén blog katut alamatna, eusina mah ampir sarua. Ngan pedalan anu di Tumblr mah leuwih basajan, ngan ukur midangkeun poto anu aya dina pedalan katut sababaraha kalimah mimiti tina tulisanana. Pikeun maca tulisan anu lengkepna mah angger waé kudu asup ka alamat blog anu diteundeun di wordpress.

Pidangan blog Kampung Ciburuan di Tumblr

Tapi teu kudu bingung. Dina Tumblr disadiakeun panumbu anu numbukeun kana tulisan aslina. Jadi pikeun maca tulisan anu lengkep, kari neken panumbu anu aya dina tulisan di Tumblr anu dipimaksud (panumbu View Post). Anu panasaran, mangga waé langsung longok ka alamat http://ciburuan.tumblr.com/.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s