Wilujeng Ngalaksanakeun Ibadah Shaum Romadhon 1433 H


Wilujeng Ngalaksanakeun Ibadah Shaum Romadhon 1433 H

Cunduk waktu anu tangtu
Bulan anu ditunggu-tunggu
Ti waktu ti béh ditu
Ayeuna gening geus katimu

Najan anggang ayeuna datang
Nedunan sagala kahayang
Hayang nepi ka bulan caang
Hayang boga kahadean nu ngayang

Bungah bagja bisa nepi
Ka bulan anu ngan hiji
Kalawan jiwa raga walagri
Nohonan pamundut Illah Robbi

Bulan agung ulah pundung
Napsu tahan ulang diberung
Sengker kahayang nu metung
Takwa sugan bisa jucung

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s