Rumah123 Blogger Writing Competition, Pasanggiri Nulis anu Hadiahna Imah


umah123 Blogger Writing Competition mangrupakeun hiji pasanggiri pikeun blogger (tukang ngeusian blog) anu miboga tujuan pikeun ngabéwarakeun ngeunaan ayana acara pasanggiri anu dilumangsungkeun ku Rumah123.com kalawan marebutkeun panglélér imah ditambah panglélér séjénna, anu lamu dijumlahkeun mah kurang leuwih 500 jutaeun. Pasanggiri ieu dilumangsungkeun ku Rumah123.com anu mangrupakeun loka Properti Nomer Hiji di Indonésia.

Ieu pasanggiri bisa diiluan ku saha waé. Naha arék masarakat biasa, blogger, mahasiswa, tukang nulis atawa anu mikaresep kana média online. Dina ieu pasanggiri, anu patandang anu ngiluan kudu nyieun tulisan anu sarua reujeung téma anu dijieun ku Rumah123. Pikeun bisa ngiluan ieu pasanggiri, patandang kudu daptar heula kalawan haratis ka alamat loka http://blog.rumah123.com/rumahgratis/.

Sedengkeun ari sarat-sarat pikeun bisa ngiluan ieu pasanggiri nyaéta:

  1. Tulisanana kudu meunang nyieun sorangan lain meunang niron ti batur.
  2. Tulisan tacan diilukeun kana pasanggiri anu sarupa atawa tacan pernah dipedalkeun dina blog mana waé.
  3. Teu meunang aya eusi tulisan anu ngarempak papagon atawa hukum.
  4. Umur domain blog anu diilukeun sahanteuna tilu bulan atawa mangrupakeun blog anu geus diaku ku blog reureujeungan.
  5. Anu bakal meunangkeun hadiah ngan ukur pikeun patandang anu kacatet dina daptar.
  6. Saurang patandang ngan ukur bisa meunangkeun hiji panglélér. Patandang bisa ngirimkeun tulisan leuwih ti hiji, dina sababaraha blog, kalawan kudu nedunan sarat ngaran reujeung nomer KTP-na kudu sarua. Ngaran béda tapi jalmana éta-éta kénéh, bakal dikaluarkeun.
  7. Patandang kudu mikaresep (like) lambaran pesbuk Rumah123 di alamat http://www.facebook.com/Rumah123 jeung nuturkeun twitter di alamat http://twitter.com/rumah123.
  8. Tulisan anu diilukeun bisa dipedalkeun dina blog sorangan atawa blog reureujeungan saperti kompasiana.

Pikeun inpo anu leuwih jéntré, bisa langsung waé ngalongok ka loka http://blog.rumah123.com/kontes-blogging. Pikeun 100 urang patandang anu daptar pangheula kalawan disatujuan, bakal meunang kaos jeung tanda kadeudeuh ti Rumah123 anu bakal langsung dikirim ka alamat imah patandang.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s