Pleus 20, 20 Urang Anu Nuturkeun


Pleus 20

Aya deui anu anyar. Dina poe kamari 23 Méi aya deui wawaran yén blog téh geus meunang Pleus 20 (+20) anu nuduhkeun jumlah anu nuturkeun kana ieu blog téh geus nepi kana 20 urang. Geningan kitu nya…. Nuhun pisan ka sadayana anu parantos kersa nuturkeun ieu blog.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s