Béntang 50, Kamonésan Anyar atawa Heubeul?


Dina poé saptu ping 19 Méi kabeneran kamarina sakumaha biasana meunang wawaran anyar ti WordPress ngeunaan saha waé anu mikaresep kana tulisan anu dipedalkeun dina ieu blog. Ngan aya hal anu teu biasa. Dina poé éta mah kabeneran meunang wawaran téh cenah anu mikaresep kana tulisan anu dipedalkeun téh geus nepi kana 50 jumlahna. Kusabab kitu WordPress méré tanda 50 Likes dina tanda buleudan anu dipapaés ku tanda béntang. Teu poho aya kecap pangwilujeng réhna blog ieu geus meunang 50 Likes.

Bentang 50

Kamonésan ieu téh geus lila atawa anyar aya nya…? Sok padahal medalkeun tulisan téh lain kusabab hayang lobana anu mikaresep kana tulisan anu dipedalkeun. Éta mah lain tujuan utamana. Jadi teu jadi pikiran kudu meunang loba anu mikaresep kana tulisanana. Arék loba anu mikaresep atawa henteu, nu penting mah kahayang pikeun nulis naon anu aya dina pikiran bisa katembrakeun dina wangunan blog.

Éta cenah meunang panglélér (mani gaya, disebut panglélér), nya nuhun waé. Teu hilap nyanggakeun hatur nuhun pisan ka anu atos ngersakeun rurumpaheun ka ieu blog, macaan tulisanana kalawan nembrakeun pangaresepna kana tulisan anu aya. Sakali deui nuhun pisan. Di dieu mah teu tiasa disebatkeun hiji-hijina anu atos mikaresepna. Mung anu ngaraos parantos nembrakeun pangaresepna, nuhun pisan…. Mudah-mudahan ka payunna seratanana tiasa langkung saé deui.

Cag…!

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s