Photoscape, Pakakas Pikeun Ngokolakeun Poto


Photoscape mangrupakeun hiji pakakas haratis anu gunana pikeun ngokolakeun poto saperti ngarobah poto, nempoan poto, ngahijikeun sababaraha poto ngajadi hiji atawa jadi poto anu robah-robah (animasi), nyitak poto, ngaguntingan poto jadi sababaraha bagéan, ngarobah ngaran payil poto, jeung kamonésan pikeun ngokolakeun poto séjénna.

Jandela poko Photoscape

Kamonésan-kamonésan anu aya dina pakakas Photoscape ieu diantarana:

  1. Viewer: Paranti nempoan poto dina map atawa diréktori, nyieun slideshow.
  2. Editor: ngarobah ukuran, ngatur cahaya jeung warna, memener cahaya tukang (backlight correction), wengku poto (frame), nambah tulisan, ngagambar, motong poto, jeung nu séjénna.
  3. Batch editor: ngarobah sababaraha poto sakaligus.
  4. Page: Ngumpulkeun sababaraha poto kana hiji lambaran pikeun dijieun hiji poto.
  5. Combine: Ngahijikeun poto kalawan ngajajar (ka gigir atawa ka luhur) jadi hiji poto.
  6. Animated GIF: Nyieun poto anu robah (gerak) tina sababaraha siki poto.
  7. Print: nyitak poto printer.
  8. Splitter: motong-motong poto jadi sababaraha bagéan.
  9. Screen Capture: Nangkep gambar tina layar monitor terus diteundeun kana wangunan payil.
  10. Color Picker: ngagedekeun tetempoan gambar, néangan jeung nyokot warna.
  11. Rename: Ngarobah ngaran payil poto kana sakumpulan poto.
  12. Raw Converter: ngarobah wangunan poto tina RAW kana JPG.
  13. Paper Print: Nyitak lambaran anu diwangun ku garis, grapik jeung kalénder.
  14. Face Search: Néangan pamenteu anu sarua ti internét.

Pikeun anu mikabutuh kana ieu pakakas, bisa ngalongok ka loka http://www.photoscape.org/ps/main/index.php

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s