FastStone Capture, Pakakas Paranti Nangkep Gambar dina Layar Monitor


Pakakas anu ngaranna FastStone Capture mangrupakeun pakakas anu sakumaha ngaranna bisa dipaké pikeun nangkep gambar anu aya dina layar monitor. Obyek-obyek anu mucunghul dina layar monitor bisa ditangkep kalawan gampang ngagunakeun ieu pakakas. Ieu pakakas miboga kamampuhan anu alus dina nangkep gambar dina layar kalawan hampang dina ngajalankeunana. Dina nangkep gambarna, bisa mangrupa salayar pinuh, ngan ukur jandela (window) anu aktip wungkul, pidangan (menu), obyek anu bebas atawa lambaran web anu ngagulung ka handap.

Dina ngokolakeun hasil tangkepanana, gambar meunang nangkep bisa dikirim kana editor paranti ngokolakeun gambar, dikirim kana payil (diteundeun), kana clipboard, kana printer, surélék, dokumen tulisan atawa préséntasi atawa bisa ogé dikirim ka loka (web site).

Pidangan FastStone Capture

Pakakas paranti ngokolakeun gambarna hasil tangkepanana, dibarengan ku kamonésan pikeun nambahan obyék séjénna (aksara, gurat, panyorot), pangrobah ukuran, paranti ngeureut gambar, nyékaskeun gambar, jeung kamonésan séjénna.

Salian ti bisa nangkep gambar anu aya dina layar dijadikeun gambar, ieu pakakas ogé bisa nangkep pagawéan anu lumangsung dina layar monitor katut sorana anu dijadikeun pidio. Pidio ieu diteundeun dina wangun gémbolan. Kamonésan séjénna tina ieu pakakas téh diantarana: bisa diaktipkeun kalawan maké kenop kibor anu bisa diatur, nyieun ngaran payil kalawan otomatis, bisa ngagunakeun pakakas paranti ngokolakeun gambar ti luar, paranti ngagedéan gambar katut jidar layar.

Pakakas FastStone Capture bisa neundeun gambar hasil nangkep tina layar dina wangun BMP, GIF, JPEG, PCX, PNG, TGA, TIFF jeung PDF.
Pikeun inpo anu leuwih sampurna katut anu merlukeun ieu pakakas, bisa langsung ngalongok ka loka http://www.faststone.org/.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s