Jalan Ka Lembur


Jalan gede taneuh beureum jeung batu koral
Jalan gede anu geus diplester deukeuteun lembur
Jalan gede anu geus diplester deukeuteun lembur
Jalan sisimpang anu masih keneh taneuh beureum

4 thoughts on “Jalan Ka Lembur

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s