Samsung Galaxy S III, Anu Ditunggu-tunggu téh Ahirna Datang


Pikeun anu kacida mikaresep jeung anu kagémbang ku canggihna atawa kamonésan anu aya dina hénpon Samsung kulawarga Galaxy entragan anyar nyaéta Samsung Galaxy S III, datangna hénpon entragan anyar ieu kacida dianti-antina. Komo deui mangsa ayana warta anu nyebutkeun yén datangna éta hénpon téh moal lila deui. Loba anu nyebutkeun éta hénpon téh miboga kamampuhan anu leuwih alus tibatan hénpon entragan saméméhna, Samsung Galaxy S II. Kamampuhan anu disababkeun ku prosesor anu dipakéna katut layarna anu leuwih alus.

Ahirna mah, mangsa anu ditunggu-tunggu téh datang ogé. Dina poé Jumaah ping 4 Mei 2012, kalawan maké tempat di London, éta hénpon Samsung téh bener-bener dipedalkeun. Hénpon Samsung Galaxy S III di bekelan prosesor anyar kaluaran Samsung anu dingaranan Samsung Exynos 4212 quad-core, kalawan layarna maké layar jinis Super AMOLED HD anu miboga ukuran 4,8 inci. Ditambah ku kaméra anu miboga résolusi 8 MP, batu batréna ogé lumayan gedé 2100 mAh.

Rupa Samsung Galaxy S III

Ceuk katerangan dina loka husus ngeunaan Samsung Galaxy S III anu miboga alamat di http://www.samsung.com/global/galaxys3/index.html, ieu hénpon téh dijieun pikeun jalma diinspirasian ku alam (designed for humans inspired by nature). Teu anéh lamun ieu hénpon téh miboga kamonésan anu bisa ngaogo anu makéna. Hénpon ieu bisa apal kana beungeut anu makéna katut sorana.

Salasahiji kamonésanana, S Voice, ieu hénpon bisa ngadéngé sora anu makéna pikeun nyetél lagu, ngirim pésen atawa surélék, ngahurungkeun kaméra jeung ngokolakeun jadwal. Kamonésan Smart Stay kacida mangpaatna pikeun ngajaga hurungna layar supaya henteu pindah kana modeu sayaga. Kamonésan ieu bisa apal kana panon anu makéna. Sapanjang panon anu makéna melong kana layar, layarna moal pareum kusabab pindah kana modeu sayaga.

Salian ti kamonésan tadi, masih kénéh loba kamonésan séjénna. Leuwih lengkepna, bisa ngalongok ka loka http://www.samsung.com/global/galaxys3/index.html.

(Gambar meunang nginjeum ti Samsung Galaxy S III)

4 thoughts on “Samsung Galaxy S III, Anu Ditunggu-tunggu téh Ahirna Datang

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s