Tadina Teu Bisa jadi Pinter WordPress Ngaliwatan 10 Léngkah Diajar WordPress


Ngajajah loka WordPress, jog anjog kana lambaran Diajar WordPress.com (Learn WordPress.com) anu dijudulan Master the Basics and Beyond (Ngawasaan Dadasar katut Saterusna). Dina ieu lambaran dijelaskeun léngkah-léngkah anu kudu dicumponan supaya bisa ngawasaan ngeunaan nyieun blog WordPress ti mimiti dadasar nepikeun ka anu tingkatan pinter.

Diajar WordPress.com

Léngkah-léngkah anu kudu dilakonan pikeun bisa ngawasaan blog dina WordPress téh aya sapuluh léngkah, nyaéta:

  1. Mitemeyan atawa ngamimitian, Daftar di loka WordPress.com.
  2. Mikawanoh WordPress, Ngajajah unggal anu aya dina Dasbor.
  3. Manco, Pilih widang atawa hal (topik) anu bakal dikali kalawan anteb.
  4. Ropéa, Robah pidangan sakumaha kahayang anu nyieun.
  5. Pedalkeun, Nyieun tulisan munggaran.
  6. Témbréskeun, Tambahan ku gambar jeung pidio.
  7. Kaitkeun atawa Tumbukeun, Supaya bisa manggihan nu lian di hiji riungan.
  8. Wanohkeun, Supaya loba anu mikanyaho jeung maca.
  9. Gunakeun Hénpon, Ngagunakeun Blog di mana waé najan keur di jalan.
  10. 10 Cara anu matak pikahémengeun.

(Gambar meunang nginjeum ti http://learn.wordpress.com/)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s