Anu Anyar dina WordPress téh teu Matak Pikahariwangeun


Ancoeun anu anyar nalika ngasupkeun tulisan kana WordPress téh teu kudu dipikahariwang. Teu kudu inggis ku bisi rémpan ku sugan. Éta perobahan mah mangrupakeun parobahan pidangan atawa ancoeun pikeun anu miboga blog di WordPress.

Tujuan atawa kahayang anu jadi Goal dina ancoan anu anyar mah (dina gigir kénca), jadi panginget yén geus sabaraha tulisan anu geus diasupkeun. Terus sabaraha tulisan deui kana tujuan anu pangdeukeutna. Tujuan pangdeukdeutna di dieu mah mangrupakeun wilangan tikel lipet 5 contona: 5, 10, 15 jeung saterusna. Jadi waktu geus leuwih ti 585 tulisan, tujuan saterusna anu jadi Goal téh 590 tulisan (Next Goal: 590 Posts).

Ancoeun anyar sanggeus ngasupkeun tulisan ka WordPress

Kitu sigana mah….

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Robih )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Robih )

Connecting to %s