Rumpaka Kawih Sunda: Kudu Ka Saha


Rumpaka kawih ieu meunang ngundeur ti datasunda.org

Kudu ka saha urang ngumaha
Na ka indung duh na ka bapa
kudu ka saha urang balaka
Pikeun nepikeun geuning
Duka carita
Kudu ka saha urang nyalindung ka papayung
Nyalindung na ka pangagung
Kudu ka saha urang nyuuh
Neda dijait geuning tina bangbaluh
Duh ieung tunggara teu euih-euih
Lah teu weleh nandangan peurih
Diteangan saha nu haat nulungan
Dipaluruh di mana geusan balabuh
Kudu ka saha urang ngageuri
Iwal diri duh tahan uji
Kudu ka saha urang nya muntang
Jalan utama geuning
Iman ka Gusti

Duh ieung tunggara teu euih-euih
Lah teu weléh nandangan peurih
Ditéangan saha nu haat nulungan
Dipaluruh di mana geusan balabuh
Kudu ka saha urang ngageuri
Iwal diri duh tahan uji
Kudu ka saha urang nya muntang
Jalan utama geuning
Iman ka Gusti

Kawih Sunda Kudu ka Saha

(Gambar meunang ngala ti youtube)

7 thoughts on “Rumpaka Kawih Sunda: Kudu Ka Saha

    • Salam kenal kembali…
      Terima kasih telah berkenan berkunjung ke blog ini.
      Muhun, mudah-mudahan bisa menjadi jalan untuk memperbanyak teman, mempererat tali silaturrahmi.

      Okey, kalau nanti menemukan, akan diinformasikan

      Like

    • Rumpaka teh mangrupikeun kecap-kecap anu aya dina lalaguan (kecap anu ngawangun lalaguan). Saleresna mah seueur jinis nami salian ti rumpaka, nyaeta dangding atanapi guguritan dina wangun tembang sareng kata-kata dina wangun lagu anu disindenkeun. Mung kanggo ngabasajankeun dianggo wae kecap rumpaka anu ngawengku sadaya wangunan lalaguan. Sadaya kecap anu ngawangun lalaguan disebatna rumpaka.

      Like

  1. Greetings from California! I’m bored to death at work so I decided to browse your site on my iphone during lunch break.
    I enjoy the information you provide here and can’t wait to take a look when I
    get home. I’m amazed at how fast your blog loaded on my
    cell phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways,
    fantastic site!

    Like

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Robih )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Robih )

Connecting to %s