Sakola bari Ngasuh Adi


Indit ka sakola

Ningali gambar ieu, jadi inget kana carita baheula waktu keur sakola di SD. Ieu mah carita Ibi kuring.

Baheula, saur pun Ibi ka sakola téh bari ngasuh adi. Adi anu masih leutik kénéh téh diais/digandong ka sakola. Atuh diajar di kelas ogé bari ngangais adi da bisi ceurik lamun diécagkeun mah. Jaman harita mah teu nanaon sigana sakola bari ngasuh budak atawa orok téh. Nu penting mah budakna daék sakola. Ulah nepikeun ka kusabab kudu ngasuk anu jadi adi, nepikeun ka henteu daék sakola.

Kitu sigana mah….

(Gambar meunang nginjeum ti http://www.wiranurmansyah.com/wp-content/uploads/2010/12/ee.jpg)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Robih )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Robih )

Connecting to %s