FreeNew.Net, Loka Anu Nyadiakeun Rupa-rupa Program Haratis


FreeNew.net mangrupakeun salasahiji pangladén wéb anu nyadiakeun rupa-rupa program aplikasi kompiuter atawa pakakas anu kaasup haratis. Dina ieu loka disadiakeun rupa-rupa program aplikasi anu bisa diundeur kalawan teu kudu mayar alias haratis. Program aplikasi anu aya dina ieu loka dibagi kana tilu rupa katagori nyaéta katagori iPhone, Android, jeung Windows. Sakumaha ngaranna unggal katagori miboga hancengan sewang-sewangan. Program aplikasi anu asup kana katagori iPhone dieusi ku program-program husus pikeun kulawarga hénpon iPhone, sedengkeun Android pikeun pakakas kayaning hénpon anu diasupan ku Android. Ari katagori Windows ngawengku program aplikasi anu jalan dina komputer anu make Windows.

Ieu loka anu mimiti ngadeg dina taun 2010 téh dihususkeun pikeun ngumpulkeun sagala program atawa pakakas komputer anu pabalatak di dunya internét. Dina ieu loka disadiakeun program aplikasi komputer jeung program anu jalan dina rupa-rupa hénpon anu ngahaja dipilihan.

Loka atawa situs freenew.net

Pikeun anu merlukeun program aplikasi komputer atawa hénpon hususna iPhone atawa Android euweuh salahna pikeun ngalongok ieu loka. Ieu loka téh miboga alamat di http://www.freenew.net/.

Mangsa dilongok dina tanggal 9 Agustus 2011, jumlah program aplikasi haratis anu aya dina ieu loka téh kurang leuwih 21.871 program aplikasi Windows, 91 program aplikasi Android jeung 68 program aplikasi iPhone.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Robih )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Robih )

Connecting to %s