Bati Nineung ti Nu Nineung


Bati Nineung ti Nu Nineung, reueus jadi urang sunda… paralun lain jang palumpatan

Kitu cenah judulna ieu blog téh.

Ngalongok blog anu ieu mah, (dilongok dina ping 27 Rayagung) rada hémeng ogé. Sababna, judul ieu blog téh teu bisa kabaca sacara langsung. Rupa aksara judul reujeung gambar tukangeun judulna miboga rupa anu sarua, nyaeta bodas. Jadi waé teu bisa kabaca sara langsung. Lamun hayang apal judul blogna téh kudu disorot heula judulna maké kursor mouse.

Ieu hal téh (judulna henteu bisa kabaca) teuing dihaja atawa gambar tukangeun judulna leungit. Da nilik kana Theme anu digunakeunana mah, gambar tukangeun judulna téh bisa dirobah-robah.

Ngeunaan ieu blog, nurutkeun kana hal ngeunaan ieu blog atawa About-na, disebutkeun cenah:

kuring urang sunda
ayeuna kapapancen tugas di nagari gunungjati
kuring urang sunda
naha aneh mun kuring resep kana budayana?

Atawa bisa ogé ditempo tina lambaran sim kuring anu eusina téh:

urang sunda, nu ngalalana di tatar sorangan, tatar sunda.
sunda cirebon-sunda bandung-sunda dimamana.

reueus kana budaya titinggal karuhun..
lain jang ageman,
lain jang pupujan,
jang diajar tina kaarifan

ukur ngamumule
nu geus kudu dimumule.

Ngeunaan eusi atawa tulisan dina ieu blog, lolobana ngeunaan budaya Sunda anu diranggeuykeun dina tilu katagori: Lagu Sunda, Pupuh reujeung Urang Sunda.

http://adhuy.wordpress.com/

Sedengkeun tulisan anyar anu aya dina ieu blog (dumasar kana penyungsi ping 27 Rayagung):

  1. judulna mah keur diajar dasar-dasar kacapi tembang 🙂
  2. Dokumentasi Kagiatan
  3. tempat diajar kacapi?
  4. ngariung yu!? urang ngobrolkeun pakarang pusaka sunda
  5. ᮊᮥᮓᮤᮠ᮪ᮚᮀ ᮕᮏᮏᮛᮔ᮪ ᮙᮤᮀᮌᮥ ᮃᮚᮩᮔ
  6. teu tiasa maca postingan dihandap?
  7. nyobian posting dina aksara sunda
  8. cara masang (install) font aksara sunda
  9. Ngeunaan Aksara Sunda
  10. Kudihyang Pajajaran

Anu arek ngalongok ieu blog, bisa ngaliwatan alamat http://adhuy.wordpress.com/.

5 thoughts on “Bati Nineung ti Nu Nineung

  1. I do accept as true with all of the concepts you’ve presented for your post. They’re very convincing and can certainly work.
    Nonetheless, the posts are too short for beginners. May just
    you please lengthen them a little from next time?
    Thank you for the post.

    Like

  2. Hello, Community!

    The Company – PerfectVPN . Com

    Anonymous Internet Surfing, Anonymous File Sharing Torrent-P2P, Amonymous WiFI.
    Fully Automatic and Anonymous VPN Service NO Logs , You don’t have to waste time on:

    1 – Access to all servers for just 9 EURO.
    DoubleVPN, OPENVPN and PPTP / L2TP / IpSec VPN – Access to 40 Servers in 29 Countries!
    Subscribe to All Servers of Our Service for 9 Euro Month; 3 months = 20 Euro; 6 months = 35 Euro; 1 year = 55 Euro.
    Types of VPN connections included in a single subscription – DoubleVPN and OpenVPN.
    The Speed Of All Our Servers OpenVPN = 1000 M.Bit / Unlimited Traffic !!!

    2 – Unique “VPN Client” is easy to install on All Kinds of Operating Systems: MAC / Windows / Linux / Android !!!
    Will allow you to switch easily between the VPN servers in:

    Will allow you to switch easily between the VPN Servers in:

    USA
    Germany
    Canada
    Austria
    Czech Republic
    Denmark
    Egypt
    Hong Kong
    Iceland
    India
    Italy
    Latvia
    Luxembourg
    Malaysia
    Netherlands
    Norway
    Panama
    Romania
    North Africa
    Spain
    Switzerland
    Sweden
    England
    Vietnam
    Australia
    In the near future our service will be available in Spain, Greece, Sweden, Mexico, Czech Republic, Poland, China, Belgium …
    ——–

    3 – The program features an easy configuration of a VPN connection to your Internet:
    – Automatically Block Internet Connection when Disconnected from a VPN.
    – Automatic connection to the VPN when you turn on the Internet.

    4 – Also,our Service has a unique N-tier, Partnership Program:
    You will get 30% of total payments of your customers!

    5 – Company Takes All Kinds Of Payments in Full Auto Mode!
    WebMoney / Visa / Master Card / PayPal / Perfect Money / BitCoin / SMS and many others.

    Our Anonymous VPN Service Is Here!

    http://funforum.org/threads/anonymous-vpn-service-best-openvpn-gui-double-vpn-l2tp-pptp.14/

    Disguise Your Internet Connect!

    ICQ : 6850058
    Skype : In-Disguise-VPN

    Sincerely, Your Anonymous VPN Service : PerfectVPN . Com

    Like

Waler Pairan drozd Bolaykeun waleran

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Robih )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Robih )

Connecting to %s