Advanced SystemCare v3 Free, Pakakas Haratis Paranti Memener Komputer


Advanced SystemCare v3 Free mangrupakeun kumpulan pakakas anu dihijikeun, di jerona miboga mangpaat pikeun ngajaga, ngaberesihan, memener jeung ngagancangkeun kompiuter. Advanced SystemCare v3 Free miboga cara anu anyar pikeun memener komputer. Kalawan make tetempoan (jandela) anu alus jeung tehnologi anu anyar, pangalaman dina ngajalankeun jeung memener komputer jadi bener-bener beda tinu biasana.

Jandela Advanced SystemCare v3 Free

Dina paketanana, Advanced SystemCare v3 Free miboga sakumpulan pakakas anu dibedakeun jadi tilu golongan.

  1. Maintain Windows: Pakakas ieu digunakan pikeun memener kompiuter. Kaasup oge pikeun miceunan Spyware, memener Registry, meresihan Privacy, jeung miceunan payil anu teu perlu.
  2. Diagnose System: nyaeta pakakas pikeun nengetan pangabisa komputer jeung masalah kaamanan. Kaasup oge pikeun naekeun sistem, panangkis kaamanan jeung memeres harddisk.
  3. Utilities: nyaeta kumpulan pakakas pikeun memener, ngajaga, meresihan jeung ngatur sistem Windows.

Anu merlukeun ieu pakakas atawa program, bisa ngundeur di alamat http://www.iobit.com/ascdownload-promo.html atawa di dieu.

3 thoughts on “Advanced SystemCare v3 Free, Pakakas Haratis Paranti Memener Komputer

  1. I’m amazed, I must say. Rarely do I encounter a blog that’s both educative and entertaining, and without a doubt, you’ve hit the nail on the head. The problem is something that too few people are speaking intelligently about. Now i’m very happy I came across
    this in my hunt for something regarding this.

    Like

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Robih )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Robih )

Connecting to %s