Poék jeung Caang


Nu poék éta tetep poék,
Hamo katempo najan soék,
Loba nu kadar jadi golék,
Ngan tetep kudu ditalék,

Poék mongkléng buta rajin,
Lolobana tetep tigin,
Nyekel pageuh tanpa idin,
Hirupna lir keur ulin,

Nu caang éta tetep caang,
Jelas nyacas mun ngaringkang,
Lalakon teu wudu ringrang,
Geus jelas kamana mulang,

Caang padang narawangan,
Masih papada néangan,
Iraha rék beubeunangan,
Hirup téh keur makalangan,

Poék caang moal ngahiji,
Éta geus jadi jangji,
Bakal nyata na hiji wanci,
Éta téh geus pasti,

(Dicutat tina: http://www.facebook.com/note.php?note_id=443877226893)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Robih )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Robih )

Connecting to %s