Kakawihan Barudak: Trang-trang Kolentrang


Trang-trang koléntrang,
Si londok paéh nundutan,
Mesat gobang kabuyutan,
Tikusruk kana durukan,
Mesat gobang kabuyutan,
Nyéh prot nyéh prot

Rat-rat guringsat,
Nini Ingrat paéh tiselap,
Tiselap kana kuciat,
Dibura ku laja tuhur,
Laja tuhur beunang ngunun,
Beunang ngunun tujuh taun,
Kadalapan diburakeun,
Hujan kaburu barirat,
Rat raat.

(Dicutat tina: http://www.facebook.com/note.php?note_id=384326600734&comments)

Kakawihan séjénna:

  1. Kakawihan Barudak: Ayun Ambing
  2. Kakawihan Barudak: Hét Hét Embé Janggotan
  3. Kakawihan Barudak: Prang Pring
  4. Kakawihan Barudak: Acung-acungan
  5. Kakawihan Barudak: Nang Ning Nang
  6. Kakawihan Barudak: Olé-oléan
  7. Kakawihan Barudak: Néngnongnéngjak
  8. Kakawihan Barudak: Surser
  9. Kakawihan Barudak: Sieuh-sieuh
  10. Kakawihan Barudak: Nanggerang – Nanggorek
  11. Kakawihan Barudak: Galah Ginder
  12. Kakawihan Barudak: Oyong-oyong Bangkong
  13. Kakawihan Barudak: Punten Mangga
  14. Kakawihan Barudak: Bang Bang Kalima Gobang
  15. Kakawihan Barudak: Sakentrung
  16. Ayang Ayanggung

 

Advertisements

7 thoughts on “Kakawihan Barudak: Trang-trang Kolentrang

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Robih )

w

Connecting to %s