Melang Ringrang


Mun melang, melang ka saha,
Na saha anu boga ieu raga,
Balaka tong nepi ka jaga,
Nganti nepi ka iraha boa,

Mun ringrang, ringrang kunaon,
Sanajan jauh tina panon,
Teu beunang ku didongdon,
Masih beunang ku guguyon,

Salila tacan jadi layon,
Ulah sagala dihayon,
Bongkena taya nu ngawalon,
Tong balik jadi bolon,

Ukur implengan sabengbatan,
Ngolepat saringkangan,
Naha ukur ngalangkangan,
Ka mana rek makalangan,

(Dicutat tina: http://www.facebook.com/note.php?note_id=437362351893)

2 thoughts on “Melang Ringrang

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Robih )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Robih )

Connecting to %s