Natamu


Mun rumasa natamu,
Ulah jadi tambuh laku,
Sagala hayang diburu,
Teu inget kana waktu,

Mun rumasa jadi semah,
Laku ulah euwah-euwah,
Leuheung mun aya nu nyegah,
Tong teuing matak gareuwah,

Semah teu boga kawasa,
Ulah teu asa teu jiga,
Sagala bisa laksana,
Kabendung kunu bogana,

Tamu lin nu boga imah,
Nganjang ngan sapanyepah,
Cicing kumaha wayah,
Na waktuna kudu ingkah,

(Dicutat tina: http://www.facebook.com/note.php?note_id=436334306893)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Robih )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Robih )

Connecting to %s