Denah Rohangan Imah Panggung (2)


Di handap mangrupakeun conto sejen denah rohangan imah panggung anu kawilang gampang. Ieu denah teh meunang nitenan bumina pun nini kapungkur. Wangunana kacida sederhanana. Wilujeng nitenan wae.

Denah Rohangan Imah Panggung

Rohanganana dina imah ieu mah ngan ukur aya dua rohangan anu misah. Rohangan sejenna mah teu jelas watesna. Anu jelas mah rohangan tengah (hurup C) reujeung rohangan goah (hurup B). Rohangan sejenna mah saperti dapur reujeung enggon atawa pangkeng, teu jelas watesna, da ngahiji reujeung rohangan tengah. Di sebut enggon (hurup A) teh kusabab osok dipake istirahat atawa sare. Sedengkeun bagean dapur mah bisa dibedakeunana teh kusabab ayana hawu.

Panto anu dipake pikeun kaluar asup imah teh ngan aya hihi, panto hareup. Di luarna aya golodog tina leunjeuran awi tali.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Robih )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Robih )

Connecting to %s