Jalan Henteu Ngabulungbung


Dikangkarung, diharudung ku sarung
Ingetan jeung raga, ku matak nguyung
Sagala dicaram, teu bisa ngaberung
Saliksik heula saacanna ilubiung

Kituna awak teu bisa pundung
Awak anu ngan ukur satangtung
Seja bumela nepikeun ka tungtung
Nepikeun ka waktu tunggang gunung

Saacan tujuan harepan jadi jucung
Patekadan kudu teuas, ibarat ruyung
Teu renghas harepan, tetep digulung
Sanajan sisi gigir pada ngalung-ngalung

Ambahan lain ngan ukur dina bangbarung
Bukakeun, tembreskeun nepikeun ka hurung
Sanajan diri kasengker kakurung
Yakin, nu neruskeun lir ibarat sirung

(Dicutat tina: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000481028151#!/note.php?note_id=407129771893)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Robih )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Robih )

Connecting to %s