Cai, Geningan Cai


Cur-corna cai nu ngocor
Ngan neangan tempat nu bolongor
Tara ieuh gudar-gedor komo kudu seah jeung awor
Milih jalan cape sanajan kudu ngaleor

Ayeuna cai ngagulidag, ngocor sagala diteumbag
Loba anu kukuh pengkuh matak tijedag
Taya istilah eureun kapelag, komo mun dipapag
Taya jirim jisim anu bisa ngahulag

Mangsa cai saat, matak sasat matak garosingsat
Teu nempo mangsa ninggang macapat
Leuwi, situ, wahangan janggelek jadi darat
Hirup hurip ngadadak jadi beurat

(Dicutat tina: http://www.facebook.com/amid.abdul.malik.imanuddin?v=app_2347471856&ref=profile#!/note.php?note_id=396995516893)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Robih )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Robih )

Connecting to %s