Kudu Kitu


Bageur, bener, pinter, tur wanter
Bari jeung henteu kabalinger
Henteu hengker atawa epes meer
Mun bajoang moal pati kateter
Sanajan ku sejen sekseler

Tara adigung gede hulu
Teu keukeuh kumeukeuh kudu kitu
Ka batur tara ieuh ganggu
Osok turut tumut, satuhu ka pupuhu
Ngagugu kana parentah jeung wejangan guru

Omat kudu hormat ka saluhureun
Ngahargaan ngaragangan ka sahandapeun
Ka sapantaran tara teuing meureun
Sagalana eta pikeun sampeureun
Dina waktu nu taya eureun-eureun


(Dicutat tina: http://www.facebook.com/amid.abdul.malik.imanuddin?v=app_2347471856&ref=profile#!/note.php?note_id=303154926893)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Robih )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Robih )

Connecting to %s