Rasa nu Boga Rasa


Rasa eta, enya da rasa eta
Tetep aya, tetep minuhan, tetep nyaangan
Nu nyangkaruk dina kalbu, beuki husu jeung tawadu
Nu sidengdang na manah, matak betah tumaninah
Nu nyarande dina hate, teu weleh mepende

Nyaangan na waktu taya anu nyaangan
Nu nungtun na waktu taya anu nungtun
Nu ngajurung waktu taya anu ngajurung
Ka mana nya lampah lalampahan
Muru ka mana urang nuju

Diipuk digemuk, supaya henteu buruk
Disiram, anu dicaram nepi ka param
Dicaangan, nepi ka pakarangan, ti tukang
Diteang didongkang ulah nepi ka ilang
Didama-dama, ulah kaserang ku hama

(Dicutat tina: http://www.facebook.com/mr.vikersta#!/note.php?note_id=350579061893)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Robih )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Robih )

Connecting to %s