Mana Janjimu Dulu…?


Kudu tigin kana jangji pasini
Anu dikedalkeun di alam ajali
Seja babakti jeung masrahkeun diri
Ka Allah, Pangeran anu hiji

Ulah cidra subaya kana carita baheula
Mangsa raga tacan aya
Mangsa wakca balaka arek satia
Moal mengpar tina cekelan nu nyata

Hamo ulah jadi poho
Hirup jongjong sono-sono
Inget yen eukeur didodoho
Ulah nepikeun beunang kabobodo

(Dicutat tina: http://www.facebook.com/notes.php?id=100000008143794#!/note.php?note_id=303932306893)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Robih )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Robih )

Connecting to %s