Di Tungtung


Teu apal
Teuing ku teu apal
Teuing atuh mani ku teu apal

Dianti ti tadi
Dicalukan ti baheula
Digupay ti sanggeyan
Dipapag ti beh ditu mula

Tungtungna geus katempo
Tungtung nu dituju geus enyay-enyayan
Tungtung deuleu lain dina tungtungna deuleu
Tungtung lain anu teu manggih tungtung
Tungtung anu geus nyampak
Tungtung anu geus nganti-nganti

Tungtung anu mungkas sagala hal, sagala rupa
Tungtung nu mungkas harepan
Tungtung nu mungkas sagala kahayang
Tungtung nu mungkas sagala kasenang
Tungtung nu panungtungan

(Dicutat ti: http://www.facebook.com/#!/note.php?note_id=237189816893)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Robih )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Robih )

Connecting to %s