Ranggeuyan Rasa


Dina ranggeuyan rasa anu heman
Aya tali rasa anu nganteng
Nganteng ka tuntung deuleu
Di saha atuh jeung di mana tungtungna

Saha atuh anu ngeundeuk-ngeundeuk ieu rasa
Ranggeuyan nepi ka eundeuk-eundeukan
Gugupay teuing ka saha
Gugupay kanu nyangreudkeun tali

Ulah nepikeun ka tarik teuing
Ulah nepikeun ka lila teuing
Ulah tarik teuing nyangreudkeunana
Ulah nyan ukur ngalelewang rasa

(Dicutat tina: http://www.facebook.com/#/note.php?note_id=151569861893)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Robih )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Robih )

Connecting to %s