Pileuleuyan


Hiliwirna angin peuting, ngadalingding mawa
Reumbayna cimata bungah, mapag laksana sapaneja
Teuteup geugeut matak deudeuh beuki maneuh
Gap panangan matak nyeblak kana dada
Rep hate asa aya anu mepende, matak rehe, beuki simpe

Pileuleuyan mangsa katukang
Tinggalkeun sugan titeuleum
Pray buyar medar ka alam tatar
Cag puragkeun rereged hate

(Nyutat ti http://www.facebook.com/note.php?note_id=142542746893)

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Robih )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Robih )

Connecting to %s