Medali Emas Munggaran Rombongan Jawa Barat


Kontingen Jawa Barat, dina PON Riau 2012 ieu kakara meunangkeun medali anu munggaran ngaliwatan cabang olahraga Dayung nomer Canoeing K-2 1000 M. Medali emas ieu dibeunangkeun ku Asep Hidayat/Jaslin. Di babak final, atlet Jawa Barat ngelehkeun atlet Kalimantan Tengah jeung Riau anu meunangkeun medali Perak jeung Perunggu.

Dayung

Salian ti meunangkeun medali emas, rombongan Jawa Barat oge meunangkeun dua siki medali Perak ngaliwatan atlet Andri Agus Mulyana/Sutrisno/Chandra Destia Nugraha/Erik Saf dina nomer Canoeing K-4 1000 M katut Muhamad Yusuf Yunus/Syarifuddin dina nomer Canoeing C-2 1000 M.

Jadi pikeun saheulaanan mah rombongan kontingen Jawa Barat meunangkeun 3 siki medali anu sakabehna ngaliwatan cabang olahraga Dayung.

Hasil babak final Dayung pikeun nomer Canoeing K-2 1000 M, Canoeing C-2 1000 M jeung Canoeing K-4 1000 M:

Jalur Rombongan Atlet Waktu Rengking
Nomer Canoeing K-2 1000 M
3 Jawa Barat 1 Asep Hidayat 3,39,142 1
2 Jaslin
5 Kalimantan Tengah 1 Murdiyanto 3,41,717 2
2 Poliyansyah
2 Riau 1 Andi Saputra 3,42,242 3
2 Jefri Gusman
1 Jambi 1 Hernanda 3,45,422 4
2 Firmansyah
4 Papua 1 Erwin Daud Monim 3,46,222 5
2 Martinus Waimu
6 DKI Jakarta 1 Muhamad Syathiri Ramdhan 4,00,932 6
2 Andi Surya Medari
Nomer Canoeing C-2 1000 M
4 Sulawesi Selatan 1 Anwar Tarra 4,00,706 1
2 Syahrul Saputra
5 Jawa Barat 1 Muhamad Yusuf Yunus 4,03,341 2
2 Syarifuddin
2 Jambi 1 Dedi Saputra 4,03,796 3
2 Jumadi
3 Jawa Timur 1 Abdul Aziz 4,04,216 4
2 Rusmin Sina
1 Riau 1 Pendrota Putra Kasuma 4,08,356 5
2 Yudi Sispangendra
6 Papua Barat 1 Teriyanus Korwa 4,14,296 6
2 Yunias Stengkol Kadop
Nomer Canoeing K-4 1000 M
4 Riau 1 Ikhwan Randi 3,09,583 2
2 Weri Febrianto
3 Maizir Riyonda
4 Rio Akbar
3 Jawa Barat 1 Andri Agus Mulayan 3,13,018 3
2 Sutrisno
3 Chandra Destia Nugraha
4 Erik SAF
5 Papua 1 Erwin Daud Monim 3,16,533 4
2 Louwdik Monim
3 Isak S. Monim
4 Martinus Waimu
1 Kalimantan Tengah 1 Wawan Rivaldo 3,19,728 4
2 Leo Fredy
3 Simon
4 Murdianto
2 Jawa Tengah 1 Anang Kurniadi 3,28,148 5
2 Tri Wahyu Buwono
3 Herman Suswanto
4 Sulisno
6 DKI Jakarta 1 Beni Nurkholis 3,33,673 6
2 Sikno Siswanto
3 Muhamad Syathiri Ramdhan
4 Muhammad Naoval
About these ads

About AMID 'Abdul Malik Imanuddin'

Mapay Jalan Kahirupan

Posted on 8 Séptémber 2012, in PON Riau 2012 and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Tunda talatah.

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 902 other followers

%d bloggers like this: