Conto Babasan jeung Paribasa


  1. Laer biwir = osok ngabeja-bejakeun rusih batur, hal anu kudu disumputkeun kalahka diuwar-awur ka batur.
  2. Hampang birit = gampang dititah.
  3. Panjang leungeun = resep cocorokot kana barang batur, osok maling.
  4. Gede hulu = adigung, sombong, asa pangjagona, asa pang alusna.
  5. Hampang leungeun = gampang nyabok atawa nakol atawa nampiling atawa neunggeul.
  6. Handap asor = dépé-dépé, bisa ngahargaan batur.
  7. Nyoo gado = lahuta, ngaheureuykeun batur.

Conto salengkepna klik di dieu.

About these ads

About AMID 'Abdul Malik Imanuddin'

Mapay Jalan Kahirupan

Posted on 11 Nopémber 2009, in Babasan jeung Paribasa and tagged , , . Bookmark the permalink. 2 Pairan.

  1. Afina Miftakhur Rahmah

    Hatur Nuhun tos nyebarkeun ieu babasan. ku abdi diange kanggo PR .. ^^

    Like

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 724 other followers

%d bloggers like this: